Sommar, sommar, sommar!

Så kom då äntligen sommaren! Efter månader av regn och rusk blev det äntligen sommar på riktigt. Lyckligtvis lyckades jag pricka in min lediga dag igår med helt underbart väder och hade det hur bra som helst.

Morgonen började med att jag cyklade ut till Väla och fixade en kruka till loftgången, sen stack jag och Björn till stranden så fort han hade slutat jobba. Det är sjukt egentligen att det var första gången på hela sommaren som jag varit på stranden! Redan på morgonen utlovade jag årets första dopp i min status på Facebook och sen gick det ju inte att banga ur. Sagt och gjort: snabbt i och snabbt upp igen!

Min lediga dag avslutades på bästa sätt med middag med Evelina på Dunkers Matsalar nere i hamnen. Det var verkligen en helt underbar kväll med havsdoft, utsikt mot båtarna och gott sällskap!

Idag var det tillbaka på jobb igen. Då jag inte började förrän klockan tre kunde jag börja dagen på bästa sätt med några timmars sol på stranden även denna dag. Numera har jag en finfin bränna och en röd nästipp - precis som det ska vara!


23 blir 24

Idag är ingen vanlig dag för det är Björns födelsedag - hurra, hurra, hurra! Den nyblivna tjugofyraåringen har firats ända sedan imorse då det vankades frukost på sängen i form av äggmacka, egengjord granola och en kladdkaksmuffins (läs Björnkaksmuffins!) med ljus i. Firandet fortsatte sedan ikväll med middag på HBG Steakhouse, och hjärtat verkar vara helnöjd med dagen!

På fredag fortsätter firandet med våra båda familjer och det blir säkert minst lika mysigt det. Grattis än en gång, my love!


Svensk sommar där den är som bäst

Helgen som gick var verkligen hur mysig som helst med massvis av sommar och trevligheter! Efter att jag slutat jobba i torsdags begav oss nämligen jag, Sandra och Anders upp till Timmernabben, mitt barndoms paradis i Småland, dit mamma och pappa redan anlänt med husvagnen.

Väl på plats

  • gjorde vi upp i en rafflande minigolfskamp på landets (förmodligen) sämst underhållna banor
  • besökte vi ortens dragplåster Gabrielkeramiken och karamellfabriken
  • avnjöt vi en utsökt middag på Nabbens rökeri & fisk
  • drog vi till Öland för att fira kronprinsessans 35-årsdag
  • spenderade vi kvällarna i förtältet med vilda kamper i spelet "Pop och rock"


Summa summarum ett par helt underbara dagar. Nu låter jag bilderna tala!





Mitt-i-veckan-ledigt

Igår var en lång dag på jobbet och jag sov som en prinsessa hela natten. Idag är jag dock ledig och ska tillbringa dagen med Chris och kvällen med Månsson - en finfin dag med andra ord!


Den senaste tiden

Jobb, jobb, jobb är historien om mitt liv just nu. Vi har haft fullt upp att göra de senaste veckorna, och det har vart riktigt roligt!

Förutom jobb har jag försökt att hinna med så mycket roligt som möjligt på min lediga tid. I onsdags blev det balkongmys med Kicki, Isabella och Kalle följt av AW med jobbet på Utposten, sen framåt torsdagen kom Sandra och bodde hos oss ett par dagar. Fredagen innebar därför en tripp till Höganäs med Lager 157 och Designoutleten, en urmysig dag som fortsatte med grill framåt kvällen.

Helgen har därefter stavats jobb och avslutades på bästa sätt genom middag och ett glas vin på Roys Fisk nere i hamnen. Sommarfeeling på hög nivå!


Concrete jungle

I väntan på de andra bilderna från resan bjuder jag på denna så länge.

Det är så man längtar tillbaka!


Helgen som gått

Har haft en himla mysig helg. När jag kom hem från jobb igår hade Björn lagat middag i form av toast Skagen till förrätt följt av hans grymma asiatiska kycklingsallad. Efter den goda middagen stack vi ner till bion och såg "Chernobyl Diaries", en sisådär film som vi inte kunde ge allt för många stjärnor tyvärr.

Helgmyset fortsatte ikväll med grill ute i Råå. Det var dags att inviga vår kära grillhink som vi fick förra sommaren, så det blev delikata laxknyten med hemmagjord potatissallad. Superbt!