Miss Saigon

Hej allihopa i kalla Sverige! Jag vet inte om sa manga kommer lasa detta eftersom jag mer eller mindre redan har proklamerat att denna blogg skulle vara ganska stangd tills det att jag kommer hem i december, men eftersom jag for tillfallet har alldeles for mycket kvarvarande internettid innan jag ska ivag gor jag nu ett undantag.

I vilket fall befinner jag mig just nu i Ho Chi Minh City i Vietnam. An sa lange gillar jag detta stallet riktigt mycket - har ar varmt och skont, manniskorna ar urtrevliga och har finns en himla massa saker att se och gora. Igar var vi och krop nere i Cu Chi tunnlarna som anvandes under kriget, pa kvallen satt vi pa takvaningen pa en bar och drack Tequila Sunrise och alldeles strax ska jag, tro det eller ej, ivag och rida pa en gigantisk fagel som tydligen kan springa i 70 km/h. Det ska minst sagt bli en upplevelse ut over det vanliga, och jag ber till hogre makter att jag ska lyckas halla mig kvar pa fagelryggen. Detaljer och bilder fran detta lar dyka upp pa resdagboken, sa hall till godo sa lange!
For er som kanner er extra nyfikna och vill folja vara strapatser har i Asien - kolla in mitt konto "brumme" pa resdagboken och lagg till dig sjalv i mejllistan. Har hander namligen en hel del!