Where I've been

Passade på att uppdatera min karta över besökta länder på appen Where I've Been. Min största passion här i livet är att resa och upptäcka nya länder och platser, och jag är fast besluten om att det är genom att resa som man lär sig det mesta (och bästa) i livet.
Även om jag hittills har rest ganska mycket har jag inte hunnit längre än till 11% av världen. Det är helt galet egentligen! Det innebär följdaktligen att jag har massvis med spännande och underbara platser att se fram emot - underbara värld!

Några timmars sol

Det är verkligen svensk sommar just nu. Det vill säga det regnar, det blåser, det blir lite sol där emellan och sen så regnar det igen. Därför gäller det att passa på medan solstrålarna skiner med sin närvaro - i förmiddags blev det en härlig promenad vid stranden!

Så här snygga var vi i våra nya solbrillor. Mysigt värre!




Hemma!

Sedan två dagar tillbaka är jag tillbaka på svensk mark igen. Våra tio dagar i New York, New Jersey och Philadelphia var verkligen hur bra som helst med massvis av oförglömliga minnen, härliga upplevelser och galen shopping!

Just nu jobbar jag för fullt med att bekämpa min jetlag och justera om till rätt tid. Det går väl sådär, får jag erkänna. Igårnatt var jag klarvaken vid 03.02 och idag sov jag till klockan tretton. Lite lagom ojämn fördelning alltså. Lägger man ihop timmarna blir det ju åtta timmars sömn per natt - men totalt skevt!

Inatt hoppas jag på att sova som en prinsessa och vakna utvilad vid en mer human timma. Bilder från resan dyker upp i dagarna!