Resan i bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej

Ville mest bara ge er ett livstecken. Det har väl gått sådär med bloggen under sommaren... Vi har i vilket fall som helst kommit hem igen från resan (där vi hade det alldeles underbart, bilder kommer!), kommit tillbaka på jobbet och hunnit njuta av ett par riktigt sköna sommardagar mellan varven. Vi kan verkligen inte klaga över vädret denna sommar, det är då ett som är säkert!



Ännu en hälsning från fjällen

Idag fick jag världens finaste vykort genom brevinkastet. Björn hade skickat ett kort genom Postens vykortsapp (vilken jag måste säga var en jäkligt trevlig uppfinning!) och han såg faktiskt riktigt världsvan ut där han stod bland bergen.

På lördag får jag äntligen hem honom igen, och på söndag åker vi på vår efterlängtade resa till Dubrovnik. Snart, snart, snart!



Han drar till fjällen

Imorse var jag chaufför och vinkade av min vandrare på Sturup. Under den kommande veckan ska nämligen Björn och tre vänner upp till Kebnekajse och fjällvandra - och jag är så avis! För ett par år sen gjorde jag mitt projektarbete i form av en fjällvandring vid Sylarna / Jämtlandsfjällen, så jag vet vad jag säger när jag lovar att de kommer få en helt underbar vecka.

Däremot skulle jag gärna vilja se hur nätterna i tält och sovsäck blir för lille Björn. Med tanke på vår campingtripp i Göteborg för ett antal år sen, då Björn lämnat sovsäcken där hemma och verkade förvänta sig att den låg redo när man liksom fällde upp tältet... Kanske får han blodad tand efter veckan i Keb!


Den lediga torsdagen

Den senaste tiden har det varit mycket jobb! Pågående rea, sommarvärme som envist verkar utebli och precis efter löning. Perfekt IKEA-väder med andra ord!

I torsdags, under min lediga dag, passade jag däremot på att njuta ordentligt av lite ledighet. Dagen började med ett besök på Dunkers tillsammans med Björn för att spana in Lars Wallins klänningar. Fashionradarn hade fullt utslag och det var verkligen stiliga kreationer (som Magdalena Ribbing skulle sagt).

Torsdagskvällen följdes därefter upp med middag hos Månsson tillsammans med mina favorittjejer. En utsökt måltid som rundades av med lite Rappakalja och skratt så det stod härliga till. Till slut trodde vi nästan själva på våra finurliga påhitt...