We did it!

Äntligen är c-uppsatsen färdig och inlämnad! Igår var det deadline och det var - minst sagt! - hårt arbete in i sista sekund! I måndags hade vi en arbetsdag på över 11 timmar för att kolla över varje meningsuppbyggnad och kasta ett sista öga så att allt flöt på med övergångar, slutsatser och relevanta teorier. 
 
Kommer aldrig att glömma hur vi framåt 23-tiden blev klara här hemma, för att sedan hoppa in i bilen och bege oss ner till Campus för att skriva ut. Klockan började vid denna tidpunkt närma sig halv tolv på kvällen (natten) och vi blev helt paffa över hur många studenter som befann sig där och jobbade på i det sista. Här och nu inleddes en rafflande kamp för att hitta en ledig skrivare, kort därefter tilltog dramatiken ytterligare när alla A4-papper visade sig vara slut i varje datorsal. Vi sprang från sal till sal och letade, och när vi långt om länge fann ett gäng papper följdes infernot upp med att skrivaren var trasig. Jösses... det är svårt att återberätta alla känslor som utspelades, men när vi väl stod där med uppsatsen utskriven kändes det verkligen som om vi gått ut och satt ett världsrekord. Den känslan!
 
Två månaders intensivt arbete är nu till ända och jag är så stolt över vår uppsats. Det känns något surrealistiskt att det här var det absolut sista arbetet på utbildningen, och att jag på fredag nästa vecka får motta mitt diplom och examen i service management. Herre jösses, så bra jag är... 
 
 
 
 

Ett litet filmtips...

Igår var jag och Björn och såg den smått fantastiska The Great Gatsby på bio. Jösses, säger jag bara! Kan vara en av de absolut bästa filmer jag har sett på väldigt länge, och jag satt som trollbunden genom hela filmen. Berättelsen, kläderna, musiken, skådespelarna... Allt! Och särskilt underbara Lana del Rays Young and beautiful. Ja, ni hör ju - ni måste gå och se den!
 
 
 
 
 

Raindrops keep fallin' on my head

Om man kollar ut genom fönstret är det svårt att tro att jag tog årets första dopp i lördags. Idag öser det verkligen ner, men i helgen var det riktig sommarvärme där jag passade på att ta en tur ner till playan. Ganska fräckt att ha badat redan i maj, känner jag!

I övrigt befinner vi oss just nu i sluttampen av uppsatsen. På tisdag är det deadline, imorgon väntar sista handledningen och kvar är bara den avslutande diskussionen som ska avrunda det hela. Sen börjar nästa kapitel i mitt liv, och det ska bli rätt så jäkla spännande...


Sötnöt

Det här rufsiga yrvädret har vart vår inneboende sedan igår förmiddags. Världens sötaste som det alltid är lika härligt att ha på besök, och som har vart ett mycket trevligt sällskap för oss under dagens uppsatsarbete.

Kom snart och hälsa på igen!


Det börjar verkligen närma sig nu


En formidabel fredag

Måste bara hastigt inflika om den kulinariska resa jag tog med mig fröken Dahlqvist och fröken Månsson på i fredags. Det stundade nämligen halv-åtta-hos-mig på balkongen och på menyn stod det halstrad pilgrimsmussla, följt av risotto med parma och till efterrätt en chokladfondant. Ja, det anade ni inte. Jag kände mig nästan som en riktig mästerkock och menyn uppskattades verkligen av mina fina väninnor. Det blev en lång kväll på balkongen med mycket skratt och prat!