10 augusti

Idag har jag lärt mig att rädda liv. Vi hade nämligen HLR-utbildning på jobbet, och under ett par timmars tid sysslade vi med alltifrån hjärtkompressioner och inblås till ryggdunkningar och heimlich. Känns riktigt bra att vara väl förberedd om något skulle hända - både på jobbet och privat - även om jag är lite nojjig att få panik om det skulle bli skarpt läge på riktigt!

Nu ser jag fram emot två dagars ledighet, vilket firades på bästa sätt ikväll. Kvällen började med grillning hemma hos Kicki och Jonas, och sen bar det vidare på stand-up på The Tivoli. Mycket skratt blev det innan det var dags att ge sig hemåt i ett jäkla ösregn, och med sjalen virad som en dekorativ (?) turban runt skallen sprang jag och Björn hemåt genom staden. En dag som har innehållit det allra, allra mesta, med andra ord!

Free, I am

Idag har jag en ledig dag och passar på att njuta till fullo. Har jobbat väldigt mycket nu på sistone, så det är faktiskt väldigt skönt att ha en dag off. Det har varit en minst sagt händelserik jobbvecka med både utrymning och nya lärdomar - och jag trivs som fisken i vattnet! Känner verkligen att jag har utvecklats under denna sommaren i min yrkesroll, vilket känns oerhört stimulerande. Imorgon är det på det igen!

Dagen idag tillbringas för tillfället med skytteltrafik till tvättstugan. Kvällen fortsätter sedan med tacokväll med fina vänner - en helt perfekt fredag, helt enkelt!