5, 6, 7, 8!

Helgen som passerade var en fullständigt smashing sådan! Den började som bekant i fredags med tjejkväll hos Carolina med ett gäng härliga tjejer som samlades för middag och samkväm i Malmö. Två av mina äldsta barndomskompisar, Marie och Carolina, hade jag fram till i somras inte träffat på år och dar. Redan i somras var det en hel del minnen som kom upp till ytan, och det fortsatte i fredags med massor av okontrollerade skrattanfall! 
 
Roligaste var när vi mindes tillbaka till låg- och mellanstadiediscona på Valhall där det förekom en hel del linedancing. Danssteg som totalt hade fallit i glömska gjorde sig plötsligt påminda när tonerna till Sommartider och Five, Six, Seven, Eight drogs igång. Hur sjukt är det inte att vartenda steg (nåja, nästan i alla fall) satt kvar där i ryggmärgen, och även om vi hade det lite svårt med synkningen blev det en minnesvärd show på vardagsrumsparketten! För den våghalsade finns videoklipp på Fejjan där man kan bevittna infernot...
 
Lördagen följdes upp med födelsedagsfirande hemma hos Chris och Johan. Som de schlagerfantaster vi är krävde vi vår rätt till de första timmarnas musikaliska utbud, och även om vi inte var överimpade av startfältet blev vi åtminstone överösta med mer eller mindre orubbliga kommentarer om vem som - för att citera - dundrat på vem. Den historian, mina vänner, lämpar sig däremot inte för en blogg som denna!
 
Lördagen blev söndag och tillbringades i Jakriborg hos Emmi. Lunch och en härlig powerwalk i snöyran var vad som stod på vår agenda och det var verkligen en mysig avrundning på en underbar helg. Precis en sådan helg jag behövde för att fylla på energiförrådet inför denna veckans hemtenta!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback