En helg på Ystad Saltsjöbad

Såhär en tisdag med veckans grupparbete hängande över sig känns det härligt att kunna blicka tillbaka på en helt otrolig helg. I fredags styrde vi nämligen kosan till Ystad Saltsjöbad och tog del av deras fredagslyx-paket - en helt fantastisk vistelse som varmt kan rekommenderas!
 
Fredagkvällen började med att vi checkade in i vår superfina svit och att vi därefter tillbringade ett par timmar på spaavdelningen. Efter lite bad i jaccuzzin var det sedan hög tid att göra sig ordning för en 4-rätters meny i hotellets restaurang... För att fatta mig kort (och med risk för att överanvända superlativ i ett och samma inlägg!) var det helt fantastiskt god mat i form av
  • sockersaltad röding med blomkålscréme och smörstekta kantareller
  • brynt torskrygg med buerre bruni på skogssvamp, sidfläsk, hasselnötter och mandelpotatispuré 
  • Vilhemsdalsostar med spisbröd och hemkokt marmelad och
  • Ljummen 60% choklad med björnbärsmaräng och vaniljglass
Svårslaget!
 
Mätta och belåtna fortsatte sedan kvällen med exklusivt nattspa där vi hade hela spaavdelningen för oss själva. Hur mysigt som helst med tända ljus, mousserat vin och bara varandra. Superromantiskt!
 
Efter en god natts sömn i vår svit inledde vi lördagsmorgonen med den bästa frukosten av alla - hotellfrukosten! Detta är enligt mig en av de bästa sakerna med att bo på hotell, så jag njöt verkligen i fulla drag. Framåt förmiddagen fick vi var sin behandling: Björn fick en ansiktsbehandling och jag fick en djupgående hot stone-massage. Jösses, vad skönt och avslappnande! 
 
Summa summarum var det två helt otroliga dagar och ett helt fantastiskt sätt att fira 3,5 år tillsammans. All kärlek till dig, Björn. 
 
 
Utsikten från hotellrumsfönstret
 
 
 
 
 
Trött, Björn?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback