Ullared: winter edition

I lördags morse var det återigen dags att styra kosan upp till den halländska landsbygden. Klockan ringde vid en rent okristlig timma, sms skickades med något kryptiska vägbeskrivningar och sen var vi plötsligt på väg över åsen. Det var dags att fara till Ullared!

Efter att ha beskådat Che Guevaras look-a-like i Susedalen (bildbevis är bifogat längre ner i inlägget!) anlände vi slutligen till Gekås. Väl där visade det sig att halva Sveriges befolkning hade tänkt ut samma utflyktsmål i helgen, så det var minst sagt trängsel bland alla kundvagnar och billiga hushållsartiklar! För egen del fyndades mest inredning och julgrejer, och hör och häpna: inte en endaste tomte! Bästa köpet gjordes dock i en av kringbutikerna utanför det gula varuhuset - en klocka som numera pryder vårt vardagsrum. Love it!

Efter att ha trasslat in oss i varandras kundvagnar och slått huvudet i bildörren var det till slut dags att vända hemåt men en mängd kassar i bagaget. Som alltid en genommysig dag med fina familjen - tack för en superrolig dag!


Kommentarer
Postat av: stefan nilsson

Hoppas ni inte köpte ngt plastaskit.
Själv tycker jag att bakplåtspapper
är en fyndvara men jag får inte plats med
mer under sängen,för där finns redan
40 flaskor hårtvättmedel.

Hälsningar Stefan

2012-11-15 @ 09:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback