En riktig måndag

Igår strulade det ordentligt med bloggen. Bilderna dök upp (vilket brukar vara det större problemet), men texten vet jag inte vart den tog vägen. Den försvann i marginalen på nåt sätt och typsnittet ändrades det med. Ytterst märkligt!

Idag har varit en lång dag på skolan. Hade föreläsning om att leda med mångfald, vilket är temat för veckans grupparbete och rollspel. Dagen skulle egentligen följts upp med en gästföreläsning från branschen, men då den blev inställd hade vi tre timmar att slå sönder i väntan på kickoffen inför c-uppsatsen. En långlunch, tappra försök till plugg och en successiv lutning i takt med att vi blev allt tröttare var vad vi fördrev vår väntan med. Tröttheten och tristessen fick oss rentav att börja skela.

Långt om länge var det sedan dags för kickoff inför vårens c-uppsats. Lite matnyttig info och inspiration var vad som stod på agendan - nu märker man verkligen att vi befinner oss på sluttampen av utbildningen. Tänk när vi står där med examensbeviset i vår hand...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback