Intresseklubben: antecknat!

I fredagskväll var det dags att fira Månssons födelsedag, om än en dag i förskott. Kvällen inleddes med fördrink och middag innan det var dags för oss att röva bort födelsedagsbarnet mot hemlig destination.

Vi hade nämligen fixat biljetter till tv-inspelningen av Johan Westers och Anders Janssons nya frågesportsprogram "Intresseklubben" som snart kommer att börja visas på SVT. För att mystiken skulle tätna ytterligare valde jag och Emmi att bara ge Månsson lite lagom subtila ledtrådar såsom att hon "snart skulle vara känd från tv". Stackaren började bli rejält nervös ju längre bussturen fortsatte!

Som de hemska lurendrejare vi är valde vi att lura i henne att kvällens mål var att hon skulle få vara med i inspelningen av Jeopardy. Månsson stirrade på oss med panik i blicken, hoppades på att vi skojade och blev fullkomligt vettskrämd. Man måste ju berömma mig och Emmi för att vara extremt trovärdiga i vårt påhitt och inlevelseförmåga, men då vi till vår stora förskräckelse fick Månsson att börja gråta okontrollerat över situationen kände vi oss verkligen som de hemskaste av människor!

Väl framme på Scandic lyckades vi lugna ner henne och kunde till hennes stora glädje meddela att vi i själva verket skulle kolla in både HippHipparna och Babben Larsson, Petra Mede och biskopen KG Hammar. Det var verkligen en megarolig kväll som vi kommer minnas länge - snacka om att vi kommer vara grymma när det är dags att ordna någons möhippa!



Kvällens outfit, tillika en flashback till fjortisbilderna med mobilen i spegeln.
Those were the days.

image description

image description


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback