Helgen och dylikt

Nu har det gått en vecka sen jag bloggade sist och det har hunnits med en hel del grejer!

Ullaredstrippen blev en himla trevlig sådan med mycket shopping! Blev mestadels inredning och husgeråd för min del - soppskålar, pajform, bordstabletter, köksgardin, ugnsformar och en massa såna där bra-att-ha-grejer som plastpåsar, aluminiumfolie och sköljmedel. En himla mysig tjejdag, helt enkelt!

Helgen sedan stavades födelsedagsfirande hos Julia i Malmö tillsammans med tjejerna, och det var en urtrevlig fredagkväll med en himla massa galna samtalsämnen, vin och sedan vidare till Möllan efter ett par varv i rulltrapporna vid tåget.

I lördags kom Emelie och Stoffe på middag och vi bjöd på trerättersmeny i form av bruschetta till förrätt, bakad potatis med laxröra till huvudrätt följt av äppelkaka med en himmelskt god hemmagjord vaniljglass till efterrätt. Det var verkligen en urmysig kväll och vi ser fram emot att snart komma och hälsa på i Hörby!

Söndagen tillbringade vi sedan med ett besök hos mormor och morfar och därefter vidare på grillning i Harlösa. Även om det inte var det bästa grillvädret var det i alla fall hur mysigt som helst att vara hemma ett tag och ett bra slut på en allmänt awesome helg och vecka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback