"Men det är ju bara hallonsoda!"

Kvällen igår var... onekligen minnesvärd! Som ni vet så hade jag, Chris och Tozz planerat att vi skulle kolla ett par schyssta konserter med bra musik, men det hela visade sig stanna vid planeringsstadiet. Det hela började med att vi satte oss och väntade vid helt fel scen och istället för Rebecca & Fiona fick bevittna den countrysjungande 40-plussaren Dj Helene. Så fort vi insett detta fatala misstag började det naturligtvis att ösregna, vilket resulterade i att karnevalsmoodet fick sig en ordentlig törn. Istället tillbringade vi kvällen under tak på Tycho.

Äventyret slutade dock inte här. Där och då var vi nämligen en ynka mikrometer ifrån att bli ordentligt tilltygade av en vansinnig och aningen överförfriskad kvinna. Bäst att springa medans man kan, tyckte vi, vartefter vi trotsade ösregnet och lyckades få en skymt av konserten med Daniel Adams-Ray från en upphöjd parkbänk.

Då det senare var dags att ta tåget hemåt blev jag, Tozz och ett helt gäng karnevalsbesökare fullkomligt frånkörda av den fullpackade stadsbussen. Det återstod inget annat än att genomföra århundradets kvickaste powerwalk - och som det gick! Med hotet om att tvingas ta både buss, tåg, båt och promenad för att komma hem till Malmö var Tozz ganska orolig, men rätt som det var hade vi på något oförklarligt sätt lyckats överträffa mobilgps-en och hunnit fram i tid. Med andra ord, en sjukt komisk kväll som vi inte kommer glömma i första taget!




Kommentarer
Postat av: Tozz

Aweeeeeeesoooooomeeeeee!:)

2011-07-17 @ 08:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback