God jul!

Nu så är det jul igen, jultomten myser, julegran och klappar han skickar så snällt... Går texten verkligen sådär? Det verkar orimligt att tomten skulle skicka både gran och klappar, samtidigt som han tar det lugnt och myser. Hela grejen bygger ju på att han idag ska ha det stressigaste dygnet under hela året?

Nåväl, idag är det julafton! Länge såg det ut som om vi skulle förbli insnöade på Lindvägen på grund av allt vitt omkring oss, men just för tillfället verkar snön ha avtagit. Därmed ser det ut som om vi kommer kunna åka iväg till mormor och morfar för vårt traditionella julfirande, men man kan aldrig vara riktigt säker. Utifall det skulle bli riktig nöd har mamma har sett till att bunkra upp rejält med proviant och 3 (!) paket kaffe och Sandra har hängt upp stämningsfulla tidningsurklipp med bilder på Ernst Kirschsteiger och budskapet "Ingen jul utan Ernst!". Med andra ord har vi det väldigt mysigt i vår stuga, men det blir ju ingen riktig jul om vi inte kommer iväg...

Därmed håller vi tummarna för vår förestående resa och hoppas innerligt på att snön kan sluta yra. God jul på er, mina nära och kära, och hoppas ni får en underbar julafton!
 


Morfar under (vad jag tror) var förra årets julafton.
Detta är ju jul för mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback