En HippHipp-kväll

Har vart en himla trevlig dag och snart ska jag nog sova. Det började tidigt imorse med föreläsningen om genusperspektiv, och sedan dess har det tickat på med alltifrån teater till filmvisning innan dan var slut i Malmö. Dessutom blev det en hel del valborgsskvaller där jag och Johanna återigen höll fanan högt som klassens yngre förmågor. En roll som vi på allvar börjat acceptera!

Efter Malmö bar det in till Lund för att gå igenom butikspraktiskt med Linda och för att ta en kaffe med Björn. Efter att ha kysst min sötnos farväl bar det av mot Stadsteatern för att möta upp Charlotte och Jessica, och sedan var det HippHipp-kväll för fulla muggar. Galet skojigt var det allt, och vi ser fram emot den nya säsongen som väntas komma nån gång nästa höst på tv. Nu har vi ju trots allt vart med och skrivit HippHipp, och det är ju inte alla som vart det. Charlotte fick dessutom utstå en hel del Stockholmsskämt och gliringar, och det var bra nära att protestflaggan började vifta till ett par av gångerna. Vi andra skrattade mest hysteriskt och fick kippa efter andan.

Efter HippHipp drog vi vidare på restaurang där det käkades sushi och pratades fram tills stället stängde. Det redogjordes detaljerat om kvalborg och om valborg, det skrattades högt åt dialektala skillnader, det skvallrades vilt om vem som hade ihop det med vem på Wermlands och det smiddes planer för vårt framtida studentliv. En mycket trevlig kväll i goda vänners sällskap - synd var det att Jeanette inte kunde hänka, men det får bli en annan dag.

Appropå en annan dag så är det det som det har blivit nu. Nu så ska det sovas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback