You've got magic inside your fingertips

Att vakna upp vid sidan om den människa som får ens hjärta att slå volter - ja, finns det egentligen något finare än det? Jag tror nog att det är bland det bästa som finns. Jag är faktiskt väldigt säker.

Var uppe och gjorde frukost till Björn innan han begav sig av till skolan nu imorse. Eftersom att jag är ledig så tyckte jag att han kunde få snooza några extra par minuter, och som den omtänksamma flickvän jag är så serverade jag nybryggt kaffe och mackor (med pålägg!) tillsammans med den rykande färska morgontidningen. Hoppas att du får en fortsatt härlig dag, min sötnos!

Alldeles strax ska jag bege mig in till stan och fixa ett par ärenden. Klockan tolv idag ska kontraktet på lägenheten skrivas under, och sen så är det inte lång tid kvar förrän jag kan titulera mig som lundabo. Förutom detta tänkte jag ta en sväng förbi Bubbel o Bus och hälsa på kusinen, framåt eftermiddan blir det socialiserande med Jönne och senare ikväll blir det besök hos Marina i hennes nya lägenhet. Dessutom kommer det hem fyra gyllenbruna Turkietresenärer framåt midnatt sen i afton, så det finns ingen hejd på den sociala stimulansen denna onsdag. Ska bli trevligt att få hem dom, för snart så packar även jag min väska och drar söderut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback