Känn ingen sorg för mig Göteborg

Helgen i Göteborg var himla trevlig och nu är man tillbaks på hemmaplan igen. Vår lördagkväll i storstan stavades fest hos Emmis kompis Bella, och efter att vi genomfört alltifrån bergsbestigningar med inslagna GB-gubbar till omvända charader vände vi hemåt i natten och bestämde oss för att avsluta kvällen framför 27 dresses. Jag tror att vi höll oss vakna ungefär en sju minuter innan vi en efter en föll i dvala, och när vi sömndrucket slog upp våra ögon framåt morgonkvisten insåg vi också att vi sovit natten igenom där i soffan.

Eftersom större delen av lördagen hade varit lugn och sömnig bestämde vi oss för att söndagen skulle bli det totala omvända med hög effektivitet. Sagt och gjort så steg vi upp från soffan och såg till att följa det uppsatta schemat till både punkt och pricka. En fix idé hade nämligen slagit oss och vi var fast beslutna om att fira valdagen ordentligt - och vart gör man väl det bättre än på Naturhistoriska genom att kolla blåvalen? Det var inte utan att vi kände oss sjukligt kulturella, och efter att vi bekantat oss med valen (som var något av en besvikelse som inte alls infriade våra höga förhoppningar) och efter att vi blivit ordentligt uppjagade av de uppstoppade aporna, så styrde vi stegen bort mot Nordstan. Tur var det väl att jag insisterat på att ta med mig min enorma väska, för pengarna spenderades och shoppingkassarna blev ganska många. Jag var helt klart nöjd!

Nu är jag alltså åter hemma i Harlösa igen och jag har unnat mig en riktig egokväll med harmoniserande bubbelbad. Att inleda en vecka med riktig vardagslyx är nåt man borde göra oftare, och i detta nu ska jag återgå till tvn, kaffet och SATC-boxen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback