Sommaren i city

Min första dag ledigt (på vilket åtminstone känns som en evighet!) har varit riktigt härlig. Efter trevligt födelsedagsfirande i Bjärred på fredagskvällen passade vi på att ta en härlig sovmorgon imorse, och efter att regnet slog som spön i backen drog vi snabbt slutsatsen att det inte blev något Åhus. Istället njöt vi av en riktig mysfrukost, kollade lite grann på Nyhetsmorgon och gjorde oss klara för dagens strapatser.

Någon timme senare satt vi således på bussen och begav oss bortåt mot Victoriastadion. Planen var en rafflande kamp i badminton, men när vi väl hoppat av bussen och kommit fram till entréportarna var det bara låst och släckta lampor som mötte våra synfält. En snabb koll på hallens öppettider gjorde oss också införstådda med att vi råkat ut för deras sommartider (vilket innebar öppet måndag-fredag men stängt på lördag-söndag), och det återstod inget annat än att åter ändra planerna. Sagt och gjort så hoppade vi än en gång ombord på bussen, och iförda träningskläder och två par gympadojjor under armarna klev vi istället in på Nova.

Ett par timmar senare var det två betydligt mer propert klädda ungdomar som lämnade stans shoppingcenter. Björn lyckades fynda en halv garderob med massa snygga plagg och jag slog till med två par tröjor. Sjukligt nöjda styrde vi stegen hemåt och sedan dess har kvällen inneburit myskväll med alltifrån melon och oliver till filmen Transsiberian. Här och nu stundar det fortsatt mys i sommarkvällen på balkongen, så summa summarum har min första lediga helgdag varit helt perfekt och underbar. Dom är lyckliga, de där två. De där två som ju är vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback