En kväll på Ankara

Kvällen igår var riktigt trevlig och det hann med att hända en hel del grejer i såväl Lund som Malmö. Det hela började med att Chrissan och jag pimplade vin och hade tjejsnack, och då det var dags att promenixa bort mot centralen och bege oss till Malmö lyckades vi än en gång genomföra bedriften att missa tåget med nån ynka mikrometer. Det har sagts förr och vi säger det igen - det måste vara klackarna!

Framme i Malmö och vi styrde stegen bort mot Ankara. Stället kryllade av folk i alla åldrar och det var en riktigt skön stämning med dansuppvisningar och uppträde. Även vi tjejer var uppe och shejkade loss till både Tarkan och diverse andra orientaliska rytmer, och vårt gäng var verkligen en härlig blandning av nationaliteter med alltifrån svennar, iranier och albaner. Riktigt, riktigt roligt!

Kvällen avrundades med ett spontanbesök på Casino Cosmopol efter att Johan kommit och hämtat oss (och efter vi kört vilse!), och jag blev än en gång påmind om varför jag hyser en sån motvilja för att spela om pengar. Min satsade hundring försvann ur handen på två röda, och det var ungefär precis så lattjo som det låter. Men så är det ju också jag som drar mig för att spela ens en femma på chokladhjulet på tivoli.



Födelsedagsbarnet och Arzana


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback