Det bästa ifrån Götet

Så var det dags att summera helgens inflyttningsfest hos Emmi i Göteborg, och för att inte bli allt för långdragen har jag valt ut de absoluta guldkornen. Det hela började ju i tidiga ottan då gänget anslöt sig hos Johanna i Gårdstånga, och efter att vi fastnat en lång stund på Systemet i Eslöv, mött upp Emma och Camilla i Båstad, gjort ett stopp på Ikea i Mölndal, hamnat ordentligt vilse och kastat oss fram och tillbaka mellan filerna i centrala Göteborg hade vi äntligen hittat fram till vandrarhemmet. Efter en snabb installation och byte av outfits hade vi plötsligt hittat bort till Emmis lya och välkomnades av den nyblivna göteborgaren.


Kort efter vår ankomst hade det hunnits med alltifrån pizzabakning, fjortisbilder, norsk karaokeuppvisning, Affe Elefant och en och annan vätskekontroll, och med tanke på att festen inleddes redan vid 16.30 insåg vi att det var bäst att lägga band på oss om vi skulle hålla hela kvällen. Så väldigt mycket lugnare blev det dock inte, och allt efter som timmarna passerade följde vi upp det hela med den spektakulära filtdansen, en något osynkad upplaga av macarena-dansen och en hel del karaokelåtar. Nog för att det inte är mycket som går upp emot Emmis version av "Uppblåsbara Barbara", men den är ju också i en klass för sig.


Ytterligare några timmar senare och några promillehalter högre hoppade vi på spårvagnen och åkte in till city. Väl där blev det utgång på Sticky Fingers, och det blev en riktigt rolig kväll med alltifrån The Knife, Caesars, Robyn, Håkan Hellström, gamla godingar och sånt man inte riktigt visste vad det var. När vi vände tillbaka till vandrarhemmet var vi riktigt slitna efter en grymt bra kväll.



Söndagmorgonen var en sliten historia med ont om energi och en hel del huvudvärk. Ändå var vårt rum lyckligt lottade till skillnad från Johanna, Emma och Camilla som hade fått skönhetssömnen störd av paret i rummet bredvid som hade vilt sex redan klockan åtta på morgonkvisten.
Med tanke på vårt slöa tillstånd valde vi att ägna dagen med att inta horisontellt läge på en filt i Slottsskogen, och innan vi visste ordet av hade vi somnat i en enda hög i solskenet. Efter vår powernap var vi tillräckligt pigga för att köra lite kubbspel, och även om vi inte var överdrivet duktiga var det i alla fall himla trevligt. Nu började det också bli tid för oss att pysa hemåt, och efter att vi tagit farväl av Emmi (vilket kändes riktigt, riktigt konstigt) hoppade vi in i bilarna och for fram i 140 mot sydligare breddgrader. Ett tag trodde jag att jag skulle dö när Emma satt bakom ratten, men hör och häpna så kom vi alla fram oskadda och det blev ett besök i Båstad innan vi till slut kom ända hem till Lindvägen.
Tack för en riktigt härlig helg, tjejer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback