Fredag hela veckan

Idag var det mys med klassen i Lund. Det började med att jag tog på mig ansvaret att guida Evelina vid Lundagård och AF-borgen, och efter att vi förskrämt kastat en blick på klockan och insett att vi var rejält försenade till den guidade turen vid modernismutställningen på Kulturen blev det till att lägga benen på ryggen. Tillsammans med Chris och Arzana stormade vi upp för trapporna för att komma i precis rätt tid för att avbryta den redan påbörjade guidningen, och redan där var det försent att överhuvudtaget försöka smälta in.

Efter guidningen där hela klassen vart nära på att svimma skyndade vi oss ut från Kulturen för att istället styra stegen bort på Maries och Ingelas egna guidning. Med klara reseledarfasoner från bådas sida valde jag att låtsas som att jag stod utanför skaran. Man vill ju inte gärna framstå som en turist i sin egen födelsestad.
Efter våran sight-seeing blev det picnic i Botan, och det blev många beundransvärda blickar mot våran picnicfilt och pastasallad. Vi hann även med en nostalgitripp med minnen från de tre åren som passerat, och det blev många skratt åt att jag inledningsvis framstått som en fisförnäm snobb och att jag varit rädd för Evelina och Arzana. Sedan dess är det mycket som förändrats.

Nu ikväll blev det filmkväll med Jönne. Jag tokdissade Terror på Elmstreet och vi bestämde oss istället för 90-talskänsla i form av Scream. Framåt halv tio blev jag ytterst påstridig om att vi istället skulle kolla Carina Berg, och efter en inflyttning hos Nanne Grönwall rundades kvällen av. En mycket trevlig dag, och skulle jag ångra mig om Elmstreet är det inte hela världen. Den sitter nämligen kvarglömd i dvd-spelaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback