Åh, du svenska sommar

En dag börjar på stranden. I goda vänners sällskap avnjuts dagen i solskenet blandat med bad och med en frisbee som med vindens kraft driver allt längre ut och gör doppet oundvikligt. Även fast att det är kallt måste man kasta sig ut och likt en hjälte sätta av efter frisbeen.
Dagens timmar fortsätter och den så väl utvalda platsen barrikaderas med handdukar och brassestolar. Sanden blåser i ögonen, men vill man vara fin får man lida pin. Hela dagen tillägnas den svenska sommarvärmen, och efter ett okänt antal timmar börjar huden bränna och det är dags att vända hemåt.

Dagen blir till kväll och där hemma väntar duschen. Utstigen ur kabinen väntar den vita frottémorgonrocken och säsongens bästa lotion. Grillen tänds i trädgårn och den karakteristiska doften av grillat känns på flera meters avstånd. Ungefär samtidigt börjar klädångesten få spelrum, och efter att ha vänt ut och in på hela garderoben efter den perfekta partystassen är man redo att dra ut i natten.

Så här ser den ultimata sommardagen ut för mig, och idag är ett fint exempel på en riktigt härlig dag. Utgång nästa, tjejer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback