Minisemester och sommarfest

Så har helgen passerat och det är söndag kväll igen. Det har varit ett härligt veckoslut som, minst sagt, har innehållit det mesta, och det är inte utan att det finns en anledning till att man är sjukligt trött och sliten.

Det hela började i fredags med inledd minisemester på campingen i Råå, och det blev en kväll med vinpimpling, strandpromenader, husvagnsliv och kvalitetstid med familjen. Det hela nådde sin kulm då min något överförfriskade mamma antog trotsåldersfasoner och höll låda halva natten. Lägg sen till ett oavbrutet snarkande från min far och du har en natt i vagnen. Långt om länge kunde även jag somna.


På lördagen vart det frukost i solskenet innan jag med brassestolen i högsta hugg styrde stegen ner mot stranden. Det blev playan och solen hela dagen, och då jag framåt eftermiddagen gjorde en reträtt upp till campingen var det med en påtagligt brunare (läs rödare) hudfärg. Med andra ord var jag sjukligt pepp inför kvällens tokfest.

Efter tåg- och bussresor genom halva Skåne nådde jag Eslöv och möttes av en kaotisk syn på herr Jönssons veranda. Värden själv befann sig redan i dimman, Admir låg utslagen och däckad i soffan och stället fullkomligt skrek efter lite kvinnlig intelligens. Det var inte konstigt att det blev undertecknad som redde ut dilemmat med stolarna och borden, och när resten av killarna anlände kunde festen ta sin början.



Ett par cider, rakishotar och en hel del vattenpipa senare började kvällen ordna upp sig. När det väl blev dags att röra oss vidare mot Stenssons hoppade vi in i Camillas bil och hamnade plötsligt på kissepaus hos Paulina. Innan vi visste ordet av blev det tjejigt värre med asgarv i ciderburken, vilt kramkalas och en himla massa foton. Väl framme vid Stenssons var klockan ganska mycket och vi bestämde oss för att slopa Stenkan. Folket flockades där ute i alla fall, och efter trevligt socialiserande och skitsnack blev det Grappa och mera folk. Summa summarum en galet rolig kväll med en himla massa upptåg. Enjoy!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback