Kvällsdopp

Idag var det riktigt varmt på jobbet, stundtals nästan outhärdligt, och därför valde vi att styra stegen mot Vaxsjön när vi slutat. Eller ja, stegen och stegen. Det började med färd i Sodexhobilen där det under höga tillrop och protester rådde delade meningar om huruvida vi skulle köra eller inte, och efter att Linnea hotat med att skita i det hela var Johannis snabb att ändra uppfattning.

Framme vid Vaxsjön började en del banga ur angående badet, men efter en del övertalningar och laganda bestämde vi oss för att i samlad trupp traska ner mot bryggan. Efter mycket om och men hade alla hoppat i, och även om vi varken kunde se botten eller ens förstå hur djupt där faktiskt var så var det himla skönt och svalkande. Däremot vet jag inte om jag kan påstå att man blev så mycket renare av vattnet, men i vilket fall som helst berikades vi alla med extremt skrattretande "hårväxt" av vattnet.

På väg hem från djurparken hade vi inte hunnit mer än 500 meter förrän vi träffade på Viveca och Jan som var ute med hundarna. Mamma iscensatte tvärt en vändning vid Jularps-backarna och sen stod vi i säkert 45 minuter och snackade släktrelaterat och livsplaner. Dessutom lyckades vi stänga in nycklarna i den larmade bilen, och efter att jag efter mycket om och men lyckats lirka ut nyckeln genom det något öppna fönstret var det jag som var chaufför mot Harlösa. Riktigt bra dessutom!

Och förresten - grattis Marina som både fick förlängt och löneförhöjning på en och samma gång. Det är du värd!

Kommentarer
Postat av: Marina

tack så mkt sötnos :) <3

2008-08-01 @ 18:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback