Exotiskt/erotiskt

Idag avverkades sista teorilektionen på körskolan, och från och med nu börjar det på riktigt. Jag och Linda kom fram till att det från och med nu bara blir värre och värre - nu börjar allvaret, men samtidigt ska det bli himla skönt att slippa dötiden varje torsdagseftermiddag. Sen hur det ska gå med själva teoriprovet, och kanske framförallt när det ska inträffa, står däremot skrivet i stjärnorna.

Torsdagar brukar, helt enligt traditionerna, innebära en av de mest utflippade dagarna på hela veckan i skolan, och för att vara traditionen trogen så var inte heller idag något undantag. Skämten fortsatte att dugga tätt om Arzana i solariet, vi blev hastigt och lustigt varse om morgondagens irländska afton, förvirrande baldejter krävde ständigt upprepning och i slutet av eftermiddagen socialiserades det med Emmi nere i källaren framför "Fråga Olle" och under ivriga diskussioner om grönt te och ingefäravatten. Hade det inte varit för IR-lektionen så skulle jag faktiskt kunna vänja mig vid torsdagar.


Dagens roligaste var nog ändå när jag kom hem tidigare ikväll efter att jag korsat land och rike runt med Skånes kollektivtrafik. Då väntade nämligen ett paket med posten, och efter en snabb överblick insåg jag att det var den där gratisskålen jag beställde för några veckor sedan. Paketets egentliga innehåll var min kära mor däremot alldeles ovetandes om, och innan jag hunnit reagera hade hon smugit sig in på mitt rum för ett omisskänligt förnuftig-mor-och-oförstående-dotter-samtal. Plötsligt föll bomben och hon gav uttryck för sina onda aningar.
- Du Linda, vad är det egentligen för paket som du har fått hem?
- Det är en sån gratisskål som man fick från det där Exotic Snacks, nog för att den såg finare ut på bilden, men den var ju i vilket fall gratis...
- Jaha, Exotic snacks! Jag blev alldeles chockad, jag trodde det stod Erotic Snacks!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback