Gröna fingrar och rytmiskt plus

Idag har varit en underhållande dag. Det började med att Arzana alldeles ovetandes kom till skolan med fotbollsskor på fötterna. Den ena skon med dubbar och den andra utan dubbar. Det  sjukaste var att hon inte märkt nåt själv, så när vi försiktigt gjorde detta klart för henne låg vi närmast dubbelvikta av skratt och kippade efter andan. Det är faktiskt bara Arzana som kan lyckas med sånt här. Och det är sånt här man kommer sakna efter studenten.

Efter skolan var det iväg till jobb, och idag var vårt rum stationerade på det nya projektet med tidningen Rosie. Kämpandes med detta bestämde vi oss för att göra en deal som visat sig ha funkat riktigt bra bland Telenorarna, nämligen att man efter varje såld order skulle göra en kul men löjlig rörelse för att på så sätt skapa positiva vibbar. Sagt och gjort, plötsligt började vi få iväg trädgårdstidningar till höger och vänster, och så fort någon fick något sålt satte denne genast igång med rytmiska dansrörelser. Ett något infantilt men sannerligen underhållande knep som mycket riktigt spred optimism och energi i hela rummet. Sen att det ledde till att man knep delad förstaplats i den interna tävlingen var ju bara pricken över i:et.

Imorgon är det välförtjänt sovmorgon med tanke på studiedagen. Jag har planer på att sova ut äckligt länge, ungefär så pass länge att jag vid 14-tiden kan infinna mig i Helsingborg för att träffa Envera. Det är sinnes att det är över ett år sedan vi sågs, så det känns som om det verkligen är dags att ta igen förlorad tid. Och det ska bli jäkligt trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback