Fredagens eskapader

På det hela taget har det varit en mycket livad helg som passerat, och mycket därför har jag inte hunnit ta mig i kragen för att skriva förrän nu. Men nu är uppdateringarnas tid kommen, så nu är det dags.

I fredags var vi samlade hos Månsson på tjejkväll och en aning försenat födelsedagsfirande, och det blev en afton som genomsyrades av en mängd snapsvisor och skrämmande mycket lambo. Det började relativt sofisti
kerat med middag och skålande med vinglas, men allt eftersom kvällen gick höjdes alkoholhalten drastiskt och Nya vägen förvandlades till en livlig mötesplats med brinnande servetter, överhällda snapsar, minnesvärda Caroline af Ugglas look-a-likes och ljuva karaoketoner.
För att gå närmare in på den där lambon kan man väl sammanfatta det hela med en stor förvirring. Detta musikaliska påhitt vållade smärre huvudbry för samtliga av oss som var debutanter, och de som fick total närminnesförlust fick snabbt tillkalla experthjälp från den något mer rutinerade Linn. Trots det hände det ändå att sångtexten ändrades om något, och när man väl trodde att glaset faktiskt var tömt så bevisade det upp-och-ner-vända glaset snabbt att så inte riktigt var fallet.
Vad som i övrigt var särskilt anmärkningsvärt var väl således att jag än en gång lyckades utmärka mig ordentligt. Denna gång i inte fullt så positiv bemärkelse. Vad ska man egentligen säga - kanske räcker dessert, att tala före man tänker och resulterande asgarv bra nog?
Kvällen hade senare kommit till det stadiet då det än en gång var dags att plocka fram karaokeskivorna och riva av ordentligt till Picadilly, Ralle P:e och Linda A, Växeln och andra gamla godingar. Det lät nästan lika fint som det gjorde under mitt och Joppes offentliga framförande av Ullareds-låten, men bara nästan. Med andra ord var det kanske inte så konstigt att delar av sällskapet kollapsade på sängen av ren utmattning - karaoke tar helt enkelt på krafterna.
Helt plötsligt blev det otroligt snabba ryck, och i nästa sekund befann vi oss i bilen på väg vidare till Stenssons. Väl där blev det en fortsatt höjdarkväll med massor av vild dans, tv-inspelning med Filip och Fredrik, enorma glädjerus och många kända ansikten. Trots en del missöden på slutet var det utan tvekan bland de roligaste utekvällarna på länge - what happens at Stenssons stays at Stenssons!

image68

Kommentarer
Postat av: Linn

mkt bra sammanfattning på en kanonkväll =)

2007-09-24 @ 22:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback