Fight-fest på hemmaplan

Gårdagens fest med Fight-gänget var en mycket trevlig tillställning, och det hela började med att framtidens goa handbollstöser korsade land och rike runt för att ge sig i kast med den mytomspunna skånska landsbygden i Harlösa. Efter ett antal smärre komplikationer med vägbeskrivningen, då jag bland annat fick erfara att min by sin storlek till trots faktiskt innehar en brandstation, var gänget samlat och grillningen tog sin början. Det bör väl tilläggas att själva grillningen kunde ha inletts betydligt tidigare om jag inte hade stött på problem med den barnsäkra tändvätskeflaskan. Dock kändes det bättre efter jag fått höra om det liknande Listerine-fallet.
Kvällen fortlöp extremt nöjsamt och gemytligt med underhållande samtalsämnen och galna upptåg.

Presenterna i form av välljudande CD-skivor och EM-relaterade bilar med flaggan i topp var mycket uppskattade, och gav oss samtliga inblandade hejdlösa skrattsalvor.
Aftonen innebar även högst underhållande webcams-hälsningar till Sanna i London, då vi hade minst lika kul åt när camen föll i golvet som när Cissi agerade svartklädd nunna.
Efter några timmar hade jag således kommit över skamen efter min ketchups-incident med fläskfilèn, och kunde tillsammans med fröken Skoug nyttja all fantasi och påhittighet till gemensam brainstorming. Den smått apatiska stämningen som plötsligt hade infunnit sig då resten av tjejerna fått ideér om film och vila ersattes snabbt av ivriga och skrattretande illustrationer vid vår prestigefyllda Rita-gissa-spring-tävling, och efter belysande exempel av en rockande CNG och välsmakande linser övergick tävlandet till konkurrenser i par. Här skulle det snart bevisas sanningen om Skånes hämningslösa handbollstöser, då vi alla fick bevittna och iscensätta saker man gör i bilen, saker man inte skulle göra för pengar, saker man gör vid köksbordet och saker man gör när man är bakfull. En mängd häpnadsväckande realiteter, med andra ord.

Kanske var det den skrämmande damen i tavlan som fick Nisse att tappa kontrollen, då hon plötsligt fick den akuta ingivelsen att värma baguetten i micron - och att försätta hela köket i en överhängande os av bränt. Fast vid närmare eftertanke kan det lika gärna ha varit en undermedveten flashback sen negerpopcornen i Dalhems klubbstuga under JEM.
Kvällen blev till natt och övergick till 20 frågor. Det bevisades också att man lika gärna kan vara både levande och seriefigur, och precis lika gärna vara manlig utan snopp.
Framåt småtimmarna somnade vi alla ifrån dvdn med Harry Potter, och efter några timmars sömn i den annars väldigt justerbara fåtöljen, kunde vi snabbt konstatera att stolsdynorna i trädgården numera var dränkta av regn och att köket fortfarande luktade skrämmande bränt. Men det blev en extremt trevlig fest, som alltid med de goa Fight-tjejerna! För fler bilder, kolla här - det kommer mera!


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack Linda för en jättehärlig kväll. Jag hittade utan några som helst problem hem även i mörkret ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback