I skuggan av kolsvarta popcorn

Igårkväll inträffade ett spektakulärt och anmärkningsvärt under - svenska folket förstod sitt eget bästa, och röstade för första gången på år och dar fram den rätta vinnarlåten. Efter triumfen signerad The Ark infann sig en exalterad känslostämning och ofantlig eufori bland herrskapet i Höör, vilket vidareutvecklades under ledning av Pratmakarna och Rappakalja. I grund och botten var det en utomordentligt jovialisk afton i ett kolossalt angenämt sällskap, och en kväll som frambringade otaliga skrattsalvor.

Det var egentligen inte förrän under betraktandet av den kazakstanske journalisten som tröttheten gjorde sig påmind, men när den väl infann sig skulle den visa sig vara bestående.
Några timmars sömn senare, och efter en deliciös dejeuné, erhöll vi plötsligt den geniala ingivelsen att förära Bilema med vår respektingivande förefintlighet. Det skulle visa sig vara en otroligt gemytlig fullbordan på veckoslutets begivenheter. Dock fick dessa begivenheter ett abrubt slut vid min återkomst till den bittra verkligheten där den geografiska inlärningen väntade, men förhoppningsvis ska även denna vedermöda kunna styras upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback