Work, work, work

Då var man på hemmaplan igen efter de senaste dagarnas inkvartering i Höör. Dock inget roligt väder att komma hem till en ledig helg som denna, men det är smällar man får ta. Det är dessutom den svenska sommaren i ett nötskal.
Onsdagen innebar jobb uppe på Björnberget, och märkligt nog är dagens senare händelser alldeles suddiga. Det jag däremot med säkerhet kan meddela är att jag tillbringade kvällen med OC-boxen. Det är galet vad jag älskar det.
Den regniga torsdagen innebar välkommen ledighet då det inte var någon idé att hålla öppet i poolen. Istället kom dagen att innehålla en smärre sopincident, socialiserande med Marina, en promenad till Bilema, hemmalagad Tikka Masala och filmkväll ute i Jularp hos Emmi. Dock kunde vi snart enas om att budskapet i Babel var något diffust, och därför var vi tvungna att gå över till något mer lättsmält i form av Lady och Lufsen.
Fredagen var, ur jobbperspektiv, en riktig otursdag då verkligen allting verkade ha bestämt sig för att vara emot mig. Det började något komiskt med att en propp i poolen hade gått, vartefter Johannis försökte styra upp situationen med att vara teknisk. Dagen flöt sedan på förhållandevis bra fram till det att kassan (för säkert tjugonde gången) bestämde sig för att bråka, och efter ett antal försök till försoning från min sida gav jag upp och fick improvisera ihop ett eget kvittosystem. Herregud. Kön ringlade lång utanför poolen, och i takt med min frustration och stressnivå började hjärtat att slå trumvirvlar. Vilken tur att man övat stresshantering under EM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback