En midsommarnattsdröm och gräddfil i Eslöv

Helgens firande började i fredags med midsommarfest hos Linn. Det var en ytterst trevlig tillställning med en middag där smått galna uppdrag stod i fokus, vilket bland annat kom att innebära tacktal till sillen, tvångsutdelning av blommor, snapsvisor med fågeldansen och ivriga komplimanger.
Festligheterna följdes upp med tävlande i trädgården där skapande av laganda och hejarramsor var av
högsta prioritet. Efter traditionsenlig dans runt midsommarstången (om än en väldigt liten sådan) kunde kampen ta sin början. Det blev en minst sagt spektakulär stövelkastning, en ytterst underhållande irländsk julafton, ett ifrågasatt reglemente under potatisracet, en mycket hektisk klädstafett och undersökande av prickkänslan då det gällde att sätta pennan i flaskan. Mycket amusant! Under kvällen togs det också ett par extremt fantastiska Sodexho-bilder, vilket var nåt helt annat än de traditionella röda kepsarna. Kort sagt var det en mycket trevlig kväll i Selarp!

Efter en hel dags jobb kom lördagen att innebära midsommardagsfirande i Patriks lya i Eslöv. Efter vad som började som en sofistikerad och något vuxen middag med rotsakslåda, kyckling och basilikapuckar övergick kvällen helt plötsligt till vild fest. Med betoning på fest.
90-talshitsen dunkade högt ur högtalarna i lägenheten, det dracks brinnande (och inte allt för välsmakande) Sambuca och stämningen var på topp. Vid närmare eftertanke var det bara kent-kent som var och förblev borta. Detta hindrade oss inte för att förvandla eslövskvällen till en kaotisk skådeplats för manliga fönsterpinkare, en dramatisk gräddkastning, välta soffor, min mobil som gick sönder och gräddfil all over. Handen på hjärtat var detta det sjukaste men roligaste på mycket länge, och när festen avslutades vid 6-tiden på morgonkvisten var det ett inte allt för motiverande faktum att jag skulle upp och jobba några timmar senare. Spektaklet och infernot finns att beskåda i bilddagboken. Mycket nöje!
image20

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback