En nära-döden-upplevelse

Det har varit en omtumlande dag idag.
Efter en relativt seg dag i skolan bar det av in till Lund för att fika och snacka itu nån timme med Emelie. Det skulle visa sig att besöket på Espresso house skulle bli något alldeles extra ordinärt med servitör-killen, det mystiska tevattenfallet och den där tehållaren. En mycket uppskattad och trevlig start på veckan, det får göras om!

Sen var kvällen som jag väntat på i fyra veckor äntligen här; kvällen då mitt träningsförbud var till ända och jag äntligen var tillbaka på planen igen.
Det var också en kväll som var mer än lagom actionladdad och dramatisk, och det redan innan vi anlänt till hallen i Löberöd. Det hala väglaget, den förrädiska kurvan, det tumultartade gaspådraget och ett par panikslagna tösaskrik blev resultatet då bilen plötsligt fick sladd och vi for av vägen. Som tur var tog vi strategiskt sikte på det närliggande buskaget, och lyckades klara oss helskinnade från incidenten. Ska vi tänka positivt så har vi i och med detta ytterligare en erfarenhet i bagaget, och har dessutom vetskap i hur man agerar instinktivt i kniviga situationer. Och lägg där efter till att en sådan här omskakande händelse har en förmåga att försätta en i djupaste chocktillstånd, och ett tillstånd där man sakta men säkert drabbas av vansinne med okontrollerade skrattsalvor och dunkande hjärta. Nu vet vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback