Uppkommande fredagsmys

Det här kan mycket möjligt vara den slappaste dagen på mycket länge. Efter Maries lektion (som faktiskt, tro det eller ej, var helt okey) så blev det korridorsförhandling med Stigge som resulterade i inställd lektion. Med andra ord har jag haft schemalagd undervisning mellan 9.50 till 11.10. Det är ju synd att klaga.

Snart bär det vidare in till Malmö för shopping och mysdag med Nisse. Min abstinens och saknad efter denna ljuvliga trelleborgare vet inga gränser - det var alldeles för länge sedan som man såg skymten av den lilla filuren, och en återkomst till Geschnisse/Geschlinda-humorn är av högsta prioritet.
Förresten börjar jag ana ett samband mellan de för tillfället högfrekventa mötena med diverse Fight-töser, och min teori om varför har sakta men säkert börjat gå upp för mig. Idag är det nämligen precis ett år sedan EM drog igång, och i förrigår var det precis ett år sedan vi checkade in på Sege.
Jag antar att åminnelsen av dessa datum utlöser nån slags mekanism som får en hel del av de inblandade att befinna sig på samma plats vid samma tidpunkt. Igår träffade vi på fröken Wessman i HM-butiken på Nova, idag blir det socialiserande med fröken Nilsson och på söndag står vårt Oxie mot fröken Engdahls Lödde Vikings i en högst prestigefylld match. Må bästa kvinna vinna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback