Helgen som varit

Helgen har passerat likt en projektil i 190 och det är åter måndag. Jag tycker att det är alldeles fantastiskt hur tiden kan gå så snabbt som den gör just nu - vi är redan inne i februari, och om man tänker att det redan gått ungefär 2/12 av det nya året (vilket med hjälp av mina matematiska färdigheter kan förkortas till 1/6) får man liksom mera perspektiv på det. Tycker nästan att vårsolen och fågelkvittret även det borde komma, om vi nu ska fortsätta gå efter logiska resonemang.

Så vad har då helgen innehållit för några eskapader? Jo, det började i fredags med en himla mysig frukostdejt på stan med Madde, och efter att vi avverkat ett x antal underhållande samtalsämnen, var det dags för mig och Björn att dra på bankmöte i Bjärred. Vuxenpoängen tog dock inte slut vid utgången från banken, inte än på långa vägar, och kvällen följdes därför upp med en urmysig ost- och vinkväll. Fredagsmys i lyxförpackning.

På lördagmorgonen begav vi oss iväg med tåget upp till Helsingborg för den stundande lägenhetsvisningen. Som bekant satte vi ju in en annons på Blocket där vi högt och tydligt basunerade ut att ett byte var i görningen, och efter att vi tagit oss en närmare titt på våningen i Hbg var vi alldeles underbart nöjda med vad ögat kunde skåda. Om allt nu flyter på som vi hoppas flyttar vi dit i början på april, och det känns riktigt, riktigt bra!

Efter en lördagkväll som inte riktigt blev som egentligen var planerat, hade jag en betydligt trevligare söndag tillsammans med Emmi och Johanna med lunch på Wraphouse. På något sätt hade alltså helgen lyckats passera i ultrarapid, och med tanke på denna veckans digra schema kommer den säkerligen gå i samma tecken. Har dessutom en härlig helg att blicka fram emot i form av en tripp till Göteborg, och det gillas skarpt!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hbg? Vad är det som händer Linda? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback